De snelste Aston Martins ooit

Geplaatst op

Een Aston Martin, de droomauto van velen. De Aston Martin is bij de meeste mensen bekend als de auto uit de James Bond films. Iedereen wil zich natuurlijk wel even James Bond voelen door in zo’n snelle sportauto te rijden. Wij zette de snelste ‘street-legal’ Aston Martin productie-auto’s ooit op een rijtje.

5. Vantage N430

De Aston Martin Vantage N430 is het hoogtepunt van de Vantage lijn. De luxe van Aston Martin en de uitstraling van een sportauto zijn perfect gemixt in de Vantage N430. Deze auto is een opvolging van de V8 Vantage, waarbij de N430 nog lichter en wendbaarder is. De 4.7 V8 motor zorgt er voor dat deze Aston Martin een topsnelheid heeft van 305 km/h en in 4,8 seconden versnelt naar 100 km/h.

4. DBS

De Aston Martin DBS van PassionWithoutLimits staat op een respectabele vierde plaats in de top 5 snelste Aston Martins ooit. Het is een snelle auto met een klassieke uitstraling waarmee u zeker de ogen op u gericht krijgt. De auto is uitgegeven in verschillende varianten zoals de Volante, Carbon Black en de Volante Carbon Black. De auto is bij PassionWithoutLimits beschikbaar met een 6.0 V12 motor met maar liefst 517pk, een topsnelheid van 307 km/h en die in 4,3 seconden de 100 km/h bereikt.

3. V12 Zagato

De Aston Martin Zagato is afkomstig van de Italiaanse designer Zagato. De V12 Zagato was uitgegeven ter ere van de 50ste verjaardag van de DB4 GT Zagato. Hij is gebaseerd op de V12 Vantage en de V12 Zagato bereikt ook een topsnelheid van 305 km/h en in 4,2 seconden de 100 km/h. Er zijn slechts 150 modellen van deze auto gebouwd en deze is uitgegeven in 2011. Daardoor is het één van de zeldzaamste Aston Martins die er bestaat.



2. V12 Vantage S

Recent heeft Aston Martin de lat nog hoger gelegd met de uitgave van de V12 Vantage S. Deze supersnelle sportauto beschikt over een motor met maar liefst 565pk, waardoor hij een topsnelheid kan bereiken van 330 km/h. Daarnaast accelereert deze auto in 3,9 seconden naar 100 km/h. Na de uitgave van de V12 Vantage S werd al snel gesproken over de snelste Aston Martin ooit, maar er is er nog één sneller.

1. One-77

De Aston Martin One-77. Zoals de naam van deze Aston Martin al aangeeft, zijn er slechts 77 exemplaren van de auto uitgegeven. Opmerkelijk genoeg had de politie van Dubai de beschikking over één van deze exemplaren. Geen boef die nog ontsnapt aan deze razendsnelle Aston Martin. De One-77 is een luxe en extreem snelle sportauto met een topsnelheid van 354 km/h. Met haar motor beschikt de auto over maar liefst 750pk (!) en versnelt zij in 3,5 seconden naar 100 km/h.


Zelf in de Aston Martin DBS rijden?

Bij PassionWithoutLimits is het mogelijk om zelf in één van deze supersnelle Aston Martins te rijden. Wij hebben de beschikking over de Aston Martin DBS. Bij ons kunt u deze snelle en luxe sportauto huren met de laagste prijs garantie, inclusief brandstof en breng- en haalservice. Daarnaast bieden wij u een aantoonbare verzekeringspolis voor verhuur. Een particuliere polis biedt u namelijk geen enkele dekking bij verhuur! Voor meer informatie over het huren van de Aston Martin DBS, kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Over PassionWithoutLimits

Bij PassionWithoutLimits huurt u de meest exclusieve supercars, zoals een Lamborghini Aventador, Urus & Huracán, Novitec McLaren 720S en een Ferrari 458 Italia. Maak jullie trouwdag compleet met één van onze bijzondere trouwauto’s of ervaar ze allemaal tijdens onze PWL Experience supercar tour!

© 2024 PassionWithoutLimits, Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks