007 – James Bond Spectre

Geplaatst op

Eind dit jaar mogen we de nieuwste film uit één van de langst lopende film reeksen in de bioscopen verwachten. In Spectre kruipt Daniel Craig voor de vierde keer in de huid van James Bond. Zoals altijd kijken film liefhebbers, James Bond fans en autoliefhebbers van over de hele wereld uit naar een nieuw avontuur van deze geheim agent, die zich het liefst verplaatst in allerlei supercars die vaak ook nog eens van interessante gadgets zijn voorzien.

Dat 007 ook dit keer weer in een Aston Martin rijdt, zal niet als verrassing gekomen zijn voor de meesten. Maar voor Spectre heeft het Britse merk dit keer iets bijzonders gedaan. Speciaal voor de film heeft het een geheel nieuwe auto ontworpen, de Aston Martin DB10. Deze DB10 is gebaseerd op de Aston Martin V8 Vantage, maar de auto heeft een langere wielbasis en is een heel stuk breder, bijna zo breed als de One-77. Ondanks dat deze auto duidelijk laat zien in welke richting we het design van toekomstige Astons zullen gaan zien, zult u de DB10 helaas niet op uw oprit kunnen gaan parkeren. Speciaal voor de film worden er 10 gemaakt en deze zullen niet worden verkocht.

Zoals we inmiddels wel weten, zal ook de bad guy niet achterblijven als het om spectaculair vervoer gaat. Bond’s tegenstander zal in Spectre door niemand anders als Christoph Waltz, bekend van Inglourious Basterds en Django Unchained, gespeeld worden. Ook weten we al in welke auto hij het tegen de geheim agent mag opnemen, de schitterende Jaguar C-X75. Deze Jaguar concept, een hybride combinatie tussen elektromotoren die de wielen aandrijven en gasturbines die de accu’s bijladen, werd in 2010 voor het eerst aan het publiek getoond maar is niet in productie gegaan ondanks de lovende ontvangst. De auto’s die voor de film gebouwd werden door hetzelfde bedrijf dat de officiële concept maakte, zijn waarschijnlijk echter geen hybrides maar aangedreven door een krachtige V8 benzine motor. Naast de twee hierboven besproken auto’s zullen we ook een tweetal fraaie Land Rovers te zien krijgen. De Range Rover Sport SVR, welke de snelste en krachtigste Land Rover ooit gemaakt is volgens het bedrijf, en de Land Rover Defender Big Foot. In de beschikbare foto zien we dat de Big Foot op gigantische offroad banden staat en zodoende verwachten wij dan ook een ruige rit door bergachtig landschap in de film.

Aangezien James Bond altijd strak in pak, in de mooiste auto’s, op prachtige locaties aankomt, is het niet vreemd dat deze franchise regelmatig de inspiratie voor thema feesten en bruiloften is. De levenstijl zoals we die van James Bond kennen is misschien een droom voor de meesten van ons, maar toch is het niet onmogelijk om u eens net zo bijzonder te voelen op de mooiste dag van uw leven. Bij ons kunt u namelijk de schitterende Aston Martin DBS huren, de auto waar James Bond in Casino Royale en Quantum of Solace in reed. Iedereen zal versteld staan als u in deze V12 aangedreven ceremoniewagen bij uw feestlocatie arriveert. De elegante maar krachtige lijnen komen ook in de zwarte kleur ontzettend fraai uit en de auto zal een prachtig contrast leveren met de trouwjurk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in het huren van één van onze trouwauto’s; wij zullen al uw vragen beantwoorden en ons steentje graag bijdragen aan uw trouwerij.






Over PassionWithoutLimits

Bij PassionWithoutLimits huurt u de meest exclusieve supercars, zoals een Lamborghini Aventador, Urus & Huracán, Novitec McLaren 720S en een Ferrari 458 Italia. Maak jullie trouwdag compleet met één van onze bijzondere trouwauto’s of ervaar ze allemaal tijdens onze PWL Experience supercar tour!

© 2024 PassionWithoutLimits, Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks